Bedrijf

Over ons

Dank je wel voor je bezoek aan mijn website. Mijn naam is Brigitte Nowak. Met SALYRE deel ik mijn kennis over het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest. SALYRE (afkomstig van salire) betekent letterlijk stijgen, groeien, omhooggaan. Dat is precies waar ik me op richt als ik mensen begeleid. We willen leren en groeien. Liefst tot onze laatste dag. Om dat te bereiken, is gezondheid van cruciaal belang. Een gezonde geest in een gezond lichaam draagt bij aan ons levensgeluk. Je dag vitaal starten valt te leren. Het is een bewustwordingsproces en ik begeleid daar graag bij. Zolang ik me kan herinneren ben ik geboeid door de kracht die ieder van ons in zich heeft. De geestelijke en fysieke veerkracht die we regelmatig aan de dag leggen. We beschikken over de moed en de wil om door te gaan na tegenslag. Dat kun je niet altijd alleen. Soms heb je daar begeleiding bij nodig. Ik heb er mijn missie van gemaakt om mensen, die eraan toe zijn, weer in hun kracht zetten, omhoog te helpen. Ieder mens is uniek en daar pas ik mijn methodiek volledig op aan. Vitale mensen zorgen ook voor vitale en bloeiende bedrijven. De door SALYRE ontwikkelde methodiek leidt tot structurele verbeteringen. Zowel voor de individuele medewerker als voor het team of de afdeling.

Voor wie

Onze vitaliteitsprogramma’s richten zich op iedereen die streeft naar een gezonde geest in een gezond lichaam. De balans tussen beiden is immers de basis voor creativiteit, productiviteit en energie. Als je voelt dat je dit evenwicht kwijt bent, helpen wij jou met het (her)vinden ervan. We zorgen er samen voor dat je duurzaam vitaal door het leven gaat. We bieden trajecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Algemeen

SALYRE is een coaching bedrijf met de focus op vitaliteit. Onze expertise en unieke methodiek vormen de basis voor een structureel gezonde balans tussen leven en werken en tussen lichaam en geest. Samenwerken met SALYRE betekent dat je openstaat om een bewustwordingsproces aan te gaan. Je komt er achter wat gezondheid voor jou betekent en welke stappen jij kunt volgen om te genieten van een energiek leven.
  • 1
Address:
Heggerank 24
Brunssum
Limburg
6444 VW
Nederland
Phone:
06 19 680 380
Mobile:
06 19 680 380
Send an Email

Mobile 06 19 680 380

Instagram

Facebook