Diensten

 • Vitaliteitsscan Particulier

  Verschillende factoren kunnen een rol spelen waardoor je plotseling minder energie voelt. De gevolgen ervan kunnen leiden tot stevige gezondheidsklachten. Kortom, voor jou en je omgeving redenen om in actie te komen. De uitkomst van de vitaliteitsscan die je ondergaat, geeft antwoorden op vragen die betrekking hebben op jouw: • motivatie • voedingspatroon • wijze van communiceren We hebben een techniek ontwikkeld die leiden tot een persoonlijke inzichten. Je gaat anders naar jezelf kijken en krijgt persoonlijke handvaten om weer grip te krijgen op jouw leven.
 • Vitaliteitsscan Bedrijf

  Ieder bedrijf krijgt er vroeg of laat mee te maken. Personeelsleden die te lang onder hoge druk doorwerken zonder te beseffen dat dit ze stress oplevert. Dat is slecht voor de gezondheid en uiteindelijk ongezond voor het bedrijf. Op een afdeling kan de productiviteit afnemen door miscommunicatie of een combinatie van factoren. Als dan ook nog de werkvreugde afneemt, staat u als werkgever voor de vraag; hoe nu verder? Het plan U heeft een plan nodig dat zowel het belang van het personeel dient als dat van het bedrijf. We starten met een analyse door middel van de vitaliteitsscan. Deze scan is gebaseerd op uw bedrijfsdoelstellingen en factoren die zich afspelen op personeelsniveau. De uitkomsten worden vastgelegd in een rapportage dat de actuele stand van zaken inzichtelijk maakt. Vervolgens worden aanbevelingen gedaan die tot structurele en duurzame oplossingen leiden voor personeel en bedrijf.
 • Vitaliteitsscan Algemeen

  Verschillende factoren kunnen een rol spelen waardoor je plotseling minder energie voelt. De gevolgen ervan kunnen leiden tot stevige gezondheidsklachten. Kortom, voor jou en je omgeving redenen om in actie te komen. We onderscheiden een scan voor de particulier en het bedrijf.
 • Communicatie Training

  Individuele training Tijdens onze communicatietraining leer je beter te luisteren naar je omgeving en op een duidelijkere manier je eigen boodschap over te brengen. De technieken die je tijdens deze training opdoet, helpen je verder dan alleen de communicatie op de werkplek. Je leert meer over jezelf en de wijze waarop je gezien en gehoord wordt, maar ook hoe je gezien en gehoord wenst te worden. Team training Een efficiënt team is een team waarvan de teamgenoten goed met elkaar communiceren. De communicatietraining voor een team wordt ingezet bij behoefte aan kwaliteitsverbetering. Het effect leidt tot een prettige werksfeer in een resultaatgericht bedrijf. Wij begeleiden vanaf de hulpvraag en zetten de ondersteuning voort. Uit ervaring weten wij dat een volledige procesbegeleiding leidt tot de gewenste kwaliteitsverbetering.
 • PIT Training

  Prestatie, Inspiratie, Talent. We willen allemaal weten in welke mate we over deze kwaliteiten beschikken en hoe we ze in praktijk toe kunnen passen. Goede kennis over onze eigen talenten en competenties komen van pas bij een sollicitatiegesprek of tijdens een functioneringsgesprek. Belangrijke momenten om je sterk te voelen en overtuigend over te komen. Door middel van onze eigen ontwikkelde methodiek en interviewtechniek, brengen we jouw talenten en competenties volledig in kaart. Aan de hand van jouw competentieprofiel gaan we aan de slag. Op welk niveau zit je nu en welk niveau wil je bereiken? Een persoonlijke effectiviteits-training of een assertiviteitstraining kan onderdeel uitmaken van een vervolgtraject. Doel PIT Goed beslagen ten ijs komen tijdens een beoordelings-, voortgangs- of sollicitatiegesprek. Neem je eigen regie weer in handen. De PIT training wordt zowel individueel aangeboden als ook in groepsvorm.
 • Workshop Vitaliteit

  Tijdens de workshop vitaliteit gaan we in op oorzaken die negatieve invloed hebben op je gezondheid. Het doel is om grip op vitaliteit te krijgen. We stellen onszelf daarbij de volgende vragen: Wat is stress? Vroeg of laat krijg je ermee te maken. Een bepaalde mate van stress kan plezierig zijn. Je voelt je alert en actief. Stress wordt ongezond als je voelt dat de balans tussen draagkracht en draaglast vervaagt. We bekijken welke stressfactoren er zijn in je leven. Wat zijn jouw lichamelijke stressfactoren? Door het ondergaan van bepaalde oefeningen en het bekijken van inspirerende video’s, kom je tot een beter inzicht in jezelf. Je leert weer de regie van je eigen leven in handen te nemen. Het wordt je duidelijk hoe je energie herpakt en hier duurzaam van profiteert. Hoe versterk jij je immuunsysteem? We weten allemaal wel dat gezonde voeding de basis vormt voor een gezond leven. Maar wát is nu precies gezond en hoe reageert mijn lichaam precies op voeding? Antwoorden op deze vragen met belangrijke voedingstips komen aan bod. Wat doet beweging voor lichaam en geest? Ieder van ons is uniek. Dat betekent dat advies maatwerk is. De evaluatie aan het einde van de dag leidt tot een persoonlijk actieplan. Je kunt meteen aan de slag met het aanpakken van je huidige leefstijl. Daarnaast ontvang je een uitgebreid naslagwerk met recepten en voorbeelden van goede koolhydraten, vetten en eiwitten. Informatie over verborgen suiker en wat zuivel en gluten met je lijf doen. Je gaat naar huis met veel nieuwe inzichten. Door een aantal kleine aanpassingen in je levensstijl til je je gezondheid naar een hoger plan en heb je grip op vitaliteit. *Een gezonde lunch maakt onderdeel uit van deze workshop.
 • 1
Address:
Heggerank 24
Brunssum
Limburg
6444 VW
Nederland
Phone:
06 19 680 380
Mobile:
06 19 680 380
Send an Email

Mobile 06 19 680 380

Instagram

Facebook